​Hvem er vi

✅ ​

KUNDETILFREDSHED OG TILFREDSHEDSGARANTI

✅ ​

MILJØBEVIDST OG

KVALITETSSIKRET

✅ ​

MANGE ÅRS

RENGØRINGSERFARING

✅ ​

SERVICE PÅ

HELE SJÆLLAND

Et alsidigt og dygtig rengøringsfirma 

Sieverts Cleaning er et rengøringsfirma i København med store visioner inden for rengørings og servicebranchen. Når vi går på arbejde, er det altid med ét formål: at sikre din tilfredshed. Vi vil nemlig blive ved med at være bland danskernes foretrukne leverandør af rengøringsydelser.


Vores vision

Og det er ikke for sjov, når vi siger, at vi løser enhver opgave inden for rengøring, store som små. Vores rengøringsfolk er udrustet med det bedste udstyr på markedet. Og når det kommer til erhvervsrengøring som fx rengøring af kontore, skurvogne, trappevask etc., garanterer vi, at du ikke finder bedre eller billigere end os.

Vores brede kompetencespektrum inden for rengøring betyder, at der ikke er den opgave der er for stor og kompliceret eller lille og ubetydelig. Enhver opgave (stor som lille) bliver altid løst med udgangspunkt i værdier.

Med baggrund i vores mange års erfaring står vi altid klar med rådgivning og vejledning, som tager udgangspunkt i dine eller jeres virksomheds behov.

Vi er et rengøringsfirma, du kan regne med

Med bred erfaring inden for erhverv og privat rengøring og en stærk vilje til konstant at følge med udviklingen og levere rengøringsarbejde i særklasse, kan vi udføre alle opgaver til fordelagtige priser. Med stor erfaring fra blandt andet København varetager vi opgaver på hele Sjælland. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til det bedst mulige resultat til fair pris.

SEND EN FORESPØRGSEL

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er Sieverts Cleaning

​Sieverts Cleaning er din professionelle samarbejdspartner til privat- og erhvervsrengøring på hele Sjælland. Vi er et stærkt team af stabile medarbejdere der altid leverer en rengøring i højeste kvalitet til fair priser. Vi dækker en bred vifte af rengøringsydelser.

Info​